Parasite's Fotopages

By: lou parasite

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
HAPPY NEW YEAR!!!

 
 
 
View all 6 photos...
Selamat Tahun Baru kpd semua pencinta seni foto...
Ni gambar yg kedua aku uploadkan kat fotopages ni.. kali ni aku dah tak payah susah2 pinjam camera dr kawan2 aku lg dah..sebab..huhuhu...dah ada kamera sendiri dah..!! hehe..
Aku harap tahun ni hidup aku lebih bermakna dari tahun2 yg lepas..insyaallah...
Selamat Datang 2006..





Saturday, 17-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sehari di Bukit Tabur...

 
 
 
View all 29 photos...
Gambaq2 pertama aku upload kat fotopages. Thanks to Mat Adam coz bagi aku bermain2 ngan camera dia.Actually aku belum pun ada camera sendiri...insyaallah kalau ada rezeki nnt aku nak tangkap satu camera..hehe..







[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net